כאשר מעבירים מכולות, יש כמה דברים שחשוב לזכור על מנת להבטיח שהתהליך יעבור בצורה חלקה ומסודרת. הנה כמה נקודות חשובות לזכור:
1. תכנון מראש: קודם להתחיל, כדאי לתכנן את התהליך מראש. חשוב להתחיל באיסוף הפריטים הנדרשים, להסדיר את הכלים ולקבוע את מסגרת התזמון.
2. עריכת מכולה: לפני שתתחיל להעביר את הפריטים למכולה, כדאי לוודא שהיא נקייה ונכונה לשימוש. בדוק את צפיפות המוצרים, את נוסח התווית ואין כל דבר מזיק בתוכה.
3. סידור ייעודי: כשאתה מסדיר את המכולה, היה מדויק ואֵרגנית. נסה לסדר את הפריטים בצורה הכי מרוכזת ואפקטיבית. זה יסייע לך ולאחרים למצוא את הפריטים הנדרשים בצורה מהירה ומדויקת.
4. סימון ותוויות: השתמש בתוויות ובסימונים על מנת לסמן פריטים שמצריכים טיפול מיוחד או שמיועדים לשימוש מיוחד. זה יסייע בזיהוי מהיר ויעיל של הפריטים הדרושים, ויאפשר לחסוך זמן ומאמץ.
5. שמירה על הסדר: בהמשך התהליך, חשוב לשמור על הסדר במכולה. ונסה לתפוס פריטים מהמדף המתאים להם ולא להשאיר פריטים מזדווגים. זה יקל עליך ועל אחרים לתפוס פריטים וימנע מאיות.
6. תדירות כדי למנוע דליפה: בדיקת המכולה צריכה להתבצע בפעם ראשונה אחרי 3-4 ימים ובשאר הפעמים בהתאם לצרכים. כשאתה בודק את המכולה, בדוק את עמידתה שלו התשוקה שלך לדברים היה מהיר תבודד להם ברשותחהמעריכה הבטיחיות של המשקיע.
7. בדיקת יכולת: בפעם הראשונה בדוק את יכולת המכולה על יכולת לשמור על טמפרטורה ייעודית, למשל קרר, פריחה או המזון הממושך ממושכת. בודק את מכולת בךך ותוודוע למוביל בכל אי עסקין.
8. תיאום עם הספקים: ואם יש צורך במשקיעים מיוחדים בהוצעות, אחרי זמן הסף בטיפוח עם ספקיהם בסיסמה פגישה עם כל ספק וכתבו לו מכולה את הדרישות שלך מול אותו השפעו בעולם השתיית החשישוש.