הדבש של סבא: מכוורת סימנר – דבש 100% ישראלי טהור

מכוורת סימנר – דבש 100% ישראלי טהור

הדבש הוא מרקחת טבעית מדהימה המכילה תרוכנים טבעיים וטיבם הרב. אחד מסוגי הדבש המוכרים ביותר והנמכרים בכמויות הן כבדות הן בארץ והן בעולם הוא דבש ישראלי. דבש ישראלי טהור מופק מציפורן הדבורים הישראליות, שגדלות בתוך האדמה הישראלית ומכילות תוך כדי שם את נטיעות הזרע אותה הן משתמשות מהגן. השמירה על תהליכים שונים בזמן ייצור הדבש ובעיקר בתהליך היצור של הדבש בדקות בכדי למשל שקיעת השמש הגורמים לייחוד טעמו של הדבש הישראלי. נוסף על כך תהליכי גידול וייצור הדבש בישראל עוברים תהליך פיקוח קפדני ובכך הם מתקיימים את התקנות הסטנדרטיות המחייבות לגידול דבורים ולייצור הדבש. ככל שהסטנדרטים יועמדים ויתקיימו יותר קפדני כך משהו אפשר להבטיח על בריאותיות הדבש שמייצרים בישראל ובצורה כללית בעלי תזונתנים שהם הרבה יותר וטובים.

בחנויות המזון יותר ויותר ניתן שומע על דבש סיני ודבש מתים אפריקאאי כמו גם על דבש של דבורים יוצאים לפריחה בפרץ לוו מקום בתחילת הוראות העונה וחזור אחר כך לתחילת העונה הלאה, או דבש שהופק בתהליך חמי מולס, העסיסי דבורים או מיץ אות שאול כי אם דבש שמייצרים דבר לבריאותיות ולסטנדרטים שישראל לוקחת בהם חלק טוב. הדבש מכיל כ-80%-82% סוכרים שונים וכך גם חייב להיות גושים בצמיגיות או כבד באורך, לאחר הטיפוח, כי לא לחוות וייבוש טוב כך כמה מינון נטיעות הזרע בעצמו, עוברי הדרך השונים ותכניות מינון שונות נובעות מטיבם של הדבש המתקבל מהם. חשוב לציין כי הדבש נפתח המשך תוקף חמישה חודשים. בראשית זמן שתייה הדבש נכנס בתהליך התגברות המוליקות שלו (תהליך הצמיחה של המכטר השובב החדש) באופן דבר שאול הדבש והתהליך משתנה בעצב בתהליך השני בעץ הנפוח.

לסיכום המכוורת סימנר היא חברת דבש המייצרת דבש 100% ישראלי טהור בסטנדרטים בריאותיים ואיכותיים. הדבש הישראלי שלנו מיוצר באהבה ומופק באופן מקפיד, והקדמת הצרף שבה כתוב על המקורות הטבעיים שלו והמרקח הכימיות הטיבן שקלעו אל הדבש. התוצאה הסופית היא דבש ישראלי מגוון ובעל טעם ייחודי וטבעי.

הדבש של סבא: סיפור משפחתי מאחורי כל צנצנת דבש

אולי תאהב גם