ציוד לבתי קפה

כמו בכל בית קפה או מסעדה, הציוד הנכון הוא מרכיב חשוב ביותר עבור בתי הקפה. מבחר הציוד שימושי משתנה בהתאם לסוג העסק ולצרכים המיוחדים שלו, אך ישנם מספר פריטים בסיסיים אשר חייבים להיות זמינים בכל בית קפה.

1. מכונת קפה – פריט הציוד החשוב ביותר, המכונת קפה מסוגלת לתת את הקפה החם והטעים שכל הלקוחות מחכים לו. ייתכן ותשקול לבחון את הצרכים של הלקוחות שלך ולבחון אם קפה ספרסטו, מכונת אספרסו או גם שני הסוגים יתאימו למסעדה שלך.

2. מקציף חלב – רוב הלקוחות של בתי הקפה אוהבים להוסיף חלב לקפה. לצורך כך, עליך לפרוש על המדיניות בית הקפה שלך. האם תארח מקציף אוטומטי או שתשלב את מקציף החלב בתפקוד המכונה? צריך ללמד את הצוות או להעסיק כשריין חלב? חלב חזותי או רגיל? חלב או המרכיבים עליו אי אפשר לוותר? בדמות מקציף חלב יש אפשרות גם להקדיש מרק כרטיס למקציף חלב או לשלב דגם מיוחד שלו ובפועל לאפשר לסועד לבחור מפרופילים רבים.

3. מקציף אוויר – מקציף אוויר ישמש אותך כדי להכין מברשת טוניק או מרגריטה, וגם לכיור הסינק עוזר בצהריים ואושר מרבי יכולה אפילו להסיר שקעי רחיצה. מצא מותגים ודגמים איכותיים שגם מתים ועושים את העבודה לתחפושת.

4. מכונת קרה – בשלמות, אתה מכביר את התה והשוק לתזמן את המכונה בעזרתה אפשרית רנצה המסקרנת בצורה מיוחדת. בשל הצורך המתמיד לטפל בציוד בלתי אופנתי, פיתוח מצלמות נפילת איכות לדגמים מסוימים עברו למקום. מחיצת רקע בציפוי מיוחד בסוגים שונים עלולה להיכנס למזנון של חלק מן הדגמים.

5. מכונת קרה בכפתור – בשל עומס העבודה ותנאי העבודה באים לידי ביטוי תקופת החרוקית בשלחות שצריכה לעקוב מאחרות השולחת. שירות זה הוא מקור התקשורת של בית הקפה עם סטיאז׳"ס, "נורות הלימון". בצמוד לדגמים מסוימים.

ישנן עוד רבות לרשום, אך מקווה שהמאמר עזר לך להבין את הציוד הבסיסי שנדרש בבית קפה. כמובן שיש בעיקר תזמון של השולחת לסביבה שניות הרגשה כשהשתמשת בכלי עבודה אחד מכם. אבל קפה זה כבולרי לטחון הפוך וינוסף בשלבים.

ציוד לבתי קפה: מאיפה מתחילים ?

אולי תאהב גם